25 Φεβ 2021

ΔΡΑΣΗ ΠΕΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης σας προσκαλεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021,στις18:00-20:30, στην εναρκτήρια εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα των δράσεων, τις οποίες προτίθεται να υλοποιήσει για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι κεντρικές εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν με τη μορφή διαδικτυακών στρογγυλών τραπεζιών, οι πρωτοβουλίες των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.)του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης που προγραμματίζεται να γίνουν ή άλλες που ήδη πραγματοποιούνται και ενδεικτικές προτάσεις με στόχο να ενθαρρυνθούν οι σχολικές μονάδες, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριεςγια να πραγματοποιήσουν δράσεις με επίκεντρο το θέμα της επετείου.
Η εσπερίδα θα διεξαχθεί σε αίθουσα τηλεδιάσκεψηςwebexκαι παράλληλα θα μεταδίδεται για όλους απευθείας (live-streaming) μέσω του YouTube(ιστοσελίδα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης, μενού ‘’ΔΡΑΣΕΙΣ’’ή https://pekes.pdekritis.gr/draseis/).
Για να παρακολουθήσετε ζωντανά στο YouTubeακολουθήστε τονπαρακάτωσύνδεσμο:https://youtu.be/z_DoW4_z-VU
Για το σύνολο των δράσεων του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης: https://pekes.pdekritis.gr/